divendres, d’octubre 26, 2007

AVUI CUMPLIM UN ANY

1er ANIVERSARI del BLOG: "JA TENIM 1 ANY"
Ara fa un any, va neixer "el BLOCK delfreixa" pareix mentira pero ja fa un any.
A tots moltes gracies per participa a aquesta iniciativa esperu que podem fer mes anys, pro renoi, mantenir aquesta criature costa mes que fer creixa a una de veritat. Si alguna cose no a surtit be us demano perdò, pero la veritat es que aixo es un part. Per favor no dexeu de enviar material per alimentar al nostre blog i sobre tot envieu coses, fotos i temas dels que encara no han sortit. PER MOLTS ANYS a TOTS !!!!!!!
Per cel.lebra aquest aniversari rebem aquet collage de fotos dels freixa i no freixa que els diumengues van per Can Salas per veure mes fotos clika aqui www.dichis.com/fotos/fontxo

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Ramunet moltes facilitats
per aquest primer any!!!!!
Jo tambe esper que siguin
molts més!!!!!!!!!!!!!!!!
Vaig cap a la catedral, a veure
els juves que aquesta setmana
amb leurulliga(cama) no
tenim dividunort.
Bue siau a tots i fins aviat.
kikufre i familia.

Anònim ha dit...

Molt be Ramonet,m'encata la nostre websss, k sapigues k es lo primer k faic kuan obro l'ordinador, mirarla i sempre k puc aporto kalkom. Moltes Fecilitats per a tota la FREIXADA. Petonets Menxu

Anònim ha dit...

la titi tambe facilita a tots els k diem alguna xorradeta per aki
i k seguim tenint noticies de tots
a vore si dura un altre any mes
besotes
titi

Anònim ha dit...

Ramonet, de veritat que moltes gràcies per l'esforç, i per "alletar" a aquesta criatura, al menys als que som a la diàspora ens manté en contacte amb el que som i amb d'on venim.

Venga i do! ens veiem a l'enllaç del Willow!

Anònim ha dit...

MOltes falisitats rmont, per fer possible el "buog".
Hauriem de fer quelcom, no se com, perque fos mes visitat ....!!!
De totes maneres moltes gràcies, Malu-Fre

Anònim ha dit...

Ramunet, jo també et vull felicitar, a tu superespecialment i a tots, doncs cada u intenta mantenir-lo viu... Madre solo hay una, i familla freixa-vancells, també, olé!! Jo també arribo a la fenya i el primer que faig és obrir el blog, o quan m'emprenyo, obro el blog i se'm passa l'emprenyamenta!! muac muac a tots per fer-me passar tan bones estones.

Anònim ha dit...

Visca el blog, visca la "intenné" i visca el Ramon! que sembla que visquem tots en el mateix "departament" i no a mil·lers de kilòmetres (alguns). Nens, lo dixo, seguim on line.

Anònim ha dit...

ramon no està mal, deu ni do, però que hi fot el nani escudé i el santi malgosa? i aquests gosos com es diuen? que son de cal freixa?

Ignasi ha dit...

collo tabac tu sempre queixante i preguntan,....
axo no pot ser k algu li pari els peus home!!!

Anònim ha dit...

I qui es la de la tabanada?

Anònim ha dit...

jo també et vull felicitar Ramonet a tu i a tots els freixa.

Anònim ha dit...

Teco k coneixerem a la parenta en el bodorrio. COLLONS JA!!!!!

Anònim ha dit...

Ramunet Fecilitas i que per molts anys poguem disfrutaro....ja us u deia el Tito que el Ronaldhino era una pepa...quanta veritat te el TITO UAN....VISCA EL BLOG DELS FREIXA....Tiet Ramiro i tieta Marta el WILOW no es podia casa el 20 Noviembre un dia important por España i por la Patria.Que us sembla si lo canviem? no pasara res oi VISCA CATALUNYA
Firma-Jose Luis NO JOSEP LLUIS

Anònim ha dit...

Ramunet, tu sempre callat, fent la p... i la ramoneta. Fás lo que t'asembla i sempre és lo millor. Ben fet germanet, ja sé que t'agraderia fer altres coses. S'et va ocorrer, fa un any, crear el BLOG. Vas tenir AIDEIA de Ramonet. Ens fàs sentir família. Avans ens veiem, sabiem,... de Nadal en Nadal i algún xipotil pel mitg, para de comptar. Avui, gràcies LINTERNÉ tenim negit de saber coses nostres, de fúma merdè i sitral. ESTEM ALEGRES I COFOIS!!!. VISQUEN ELS AVIS ALFONS I MERÇE!!! VISCA ELS NUVIS!!! VISCA LA GENTIL PARELLA!!!. VISCA EL BLOG DE CAL FREIXA VANCELLS!!!!. VISCA EL RAMONET!! VISCA L'ATLÈTIC!!! VISCA LA TITA D'EN CATÀ!!! A10.M'en vai..

Anònim ha dit...

coneixereu, coneixereu, .....però tracteu-me-la bé EH?

Anònim ha dit...

li fotrem la prova del mocadort!!!
anónimo reserva la cuina del resturant per mitja horeta.

Anònim ha dit...

No li faltará tabac a s'atlota. Portaré mocador blanc inmaculat midonat de Ca la Petronila!!!! És tenyirà de color vermell?? Pasará la prova de foc?? Soportará la pressió freixam?? No ho su perdeu, proper dia 10/11 es coneixerá el resultat...