dilluns, d’octubre 15, 2007

FIRA DEL TORRÓ I LA XOCOLATA A LA PEDRA.

Pot ser que no sapigueu que el torró és fa avans a Agramunt, que a Xixona. I, aquest Nadal, per qué no menjem productes de casa nostra? Sont bonísims i de primera calitat.
Si aneu a
www.dixis.com/fotos/fontxo i clickeu a "07TorroAgramunt" veure-ho retratus de com és fá el torró (dels fins, yemana, atmetlla,xocolata,etc..), coques de recapte amb civils i botifarra, aulives blanques i negres (les que fan somniar), bacallá i no va dir res, xuxos i xurros, flors a fruites, colorido de jerseis, herbes curatives (vies urinaries, próstula i migranya), pans i embotits, xocolata gegant (comparar amb els peus) i la foto de l'anyorada LA PANADELLA.
Es una bona escapada pel Pilar de l'any que bé. Un consell: aneu a dinar a uns 25 kms d'Agramunt, per exemple a Guissona, donçs está més plè que un tinter. Porteu colónia al auto, a estones se sent la flaire del bestiá.
Sabia-ho que hi ha un rio que és diu SIÓ, que dona el nom a una clase de vins?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Fontxo, si es que no us en perdeu ni una "s'apunteu a un bumbardeio!!!"

Anònim ha dit...

La vida es curta i hay que vivirla a tope!!! No deixar res per fer, mentres es pugui, amb cap i seny, sense fer mal a ningú. ¡VAIA VELLESSA MES PUTA QUE PASAREM, AMB AQUEST CAP TAN CLAR QUE TINC!

Anònim ha dit...

vaia bistele amb papes que et vas calçar al juan!!!!!
saps que l'edgar es pajarillero???

Anònim ha dit...

no fotis!!!!!!