dimarts, d’octubre 23, 2007

PINCHAS de CHARIFA

El Ramonet a sortit a la Revista "Sociales Vips" de Santa Cruz Bolivia el numero especial "El Chefff soy yo". Tots els famossos de la ciutat cuinan per un gran xipotil per la gent que vulgui anar. Normalment van mes de 100 cuiners tots famosos (diseñadors de moda , empresaris, periodistas, artistas de TV....) que cuinan com a minim 50 racions de lo que vulguin. A le hores va la gent paga 100Bs (Bolivianos = 10 €) i a sopar. Lo que es recauda va per els nens cremats. El Ramòn va fer Pintxos de Xirizo "Pa amb Tomacat y xorizo" Be pero la crònica digue..... "Pinchas de charifa"

10 comentaris:

Anònim ha dit...

juas, juas, molt mono amb el gorro. ben teatral tot plegat. aqets bolivianus!!

Anònim ha dit...

ramonet collons.........has de fer pais, res de español. Tu catalá amb barretina i les 4 barres a tot drap

Ignasi ha dit...

estic amb tàbac que es això de de aspañol mol malament amb barretina i del rollo casteller...

Anònim ha dit...

Ramunet, d'òn collons pot treure xoríç a Bolivia. Era de cantimpalo, de la Rioja, serrano, ibèric, del Oroski, de plásntic ? Repetía d'all per la nit? No explicas rés.

Ignasi ha dit...

coyons amb lanonim sempre demanant explicacions de tot sembles de cal Freixa

Anònim ha dit...

Angela María! però com ets pots fotrigue en aquests líos! ara el que no te depsperdici es la traducció al boliviano Pintxas de Xarifa! una tradición familiar!

Anònim ha dit...

¿¿Podries donar la recepta de "pinchos de charifa"?? Gràcies,

Anònim ha dit...

i doss lo ramonet ja es famos!! ara però sort ke els vas fer una mica de pamtumaca ke sino........!!¿?

Anònim ha dit...

Ja ho sé tot, van anar un metges de una ONG i li van donar xoriço del bó al Ramonet. Com que a ell no l'hi agrada, perque li repeteix, el va donar gentilment al poble bolivià... que el donguin pel... que ja hi han les Conferències de Sant Vicens de Paul!! No li costa un duro i queda amb les Pintxas de Charifa de nassos. Per cert... avui a La Rioja en rebut un e.miliu amb un pedido de 10.000 kilos de charifa para hacer pinchas, es veu que va tenir exit el Ramonet.

Anònim ha dit...

be tothom xerra molt però això de las pintxas de charifa no ho havia sentit mai...i de català rien de rien
ya te vale ramonet
prefereixo una paella de les teues
besotes
titi