dimecres, d’octubre 08, 2008

CASSOLA D`ARROS AMB XAI

Ingredients per cuatre persones:

  • 75 grs de xampinyons
  • 200 grs d'arros
  • 350 grs de xai ja fet al forn a trossets
  • 25 grs de mantega
  • 25 grs d'ametlles filetejades
  • 25 grs de panses
  • 1 ceba
  • 1 pot de sofregit preparat
  • 1 pastilla de caldo de carn
  • oli
  • canyella
Preparació:
  1. Posar a una paella una mica d'oli i la mantega. Daurar les ametlles i reservar-les-
  2. A la mateixa grasa saltejar la ceba i els xampinyons laminats. Als 10 minuts , afegir la carn, fregir , afegir el sofregit i les panses.
  3. A una cassola de fang, saltejar l'arros amb una mica d'oli, afegir la pastilla de caldo de carn dissolta en tres gots d'aigua calenta i deixar coure a foc lent durant 10 minuts.
  4. Passar el contingut de la paella a la cassola, mesclar i tirar-hi per sobre les ametlles , una mica de canyella i coure 10 minuts més. Llavors ja es podrà servir.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

En aquest plat al final s'emplata
i no es serveix,o que no veus el tele?

Jaume Freixa i Sureda ha dit...

voleu dir que cal la cassola de fang? no fotem...jo aqui on cullons la troob una cassola de fang ???
Xama

Anònim ha dit...

Jaume Torna

Anònim ha dit...

tennis elbow and cure

Review my homepage ... tennis elbow causes symptoms treatment

Anònim ha dit...

Cleves rosacea laser treatment

my page Cannon AFB rosacea doctor