diumenge, d’octubre 26, 2008

EL NOU COTXE


Aket es el nou cotxe del Xavi Puigdellivol (granuja), un Seat Leon, de 270 cv. Control de tracció de sortida i de frenada, tot controlat jejejeje.
LI van entregar el pasat dijous dia 16 de Oct, i el dia 18 del mateix mes, va anar a corre una carrera a La Vall d'Age, on va ploure a bots i a barrals. Va ser un dels Rallye del Campionat de Catalunya
Tot va anar força be, però al ultim tram, va agarrar un pedrusco, i se li va arrancar la roda del davant, aket cop sensa volcar, pk el noi en va aprenen poc a poc, per lo tan cotxe al taller, i fins la pròxima k serà, el dia 29 de Novembre i amb asfalt k es mes pla , això serà a Terrassa, el k vulgui pot venir a fert pinya i a donar ànims, podreu anar els trams k seran a Vacarisses , Viladecavalls, Ullastrell ( el suru) i el park d'assistencia a Matadepera.
Tindreu mes informació uns dies avans del acontaxement, sereu informats.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

granuja!!!! no fotis més trombos que hi ha crisi!!
tàbac.

Anònim ha dit...

collons nano!!! quin auto, potser li faltaràn cavalls oi? el què mes m'agrada es el color, si li treus les "pegatines" i el neteges, pots anar de casament!!! No hi era de color vermell????
J.A.F.

Anònim ha dit...

Sinvergüenssa, vaia auto més guapo. Lo fotut és que al primer dia ja trobas un roc, el pillas i trinxas la roda. Vaia feinada pel Pitu!!!