dijous, de setembre 13, 2007

DIADA COMENÇA PER LA MOLA

Previ al xipotil vem pujar a la mola de Sant Llorenç, els mes valents i matiners de la familia dels Freixa. Els Puigde van arribar tard per culpa de la titi, que anaba preparada per fer un 3000. La canaia va pujar be, a pas ferm i fotent salts, saltirons i cabrioles. La Queralt i el ton van pujar a lloms dels seus progenitors.

El retratu familiart el va fer el bip-bip, excel·lent professional i millor persona
Les dones de sang i “de cul” van voldre fer un retratus ellas soles per inmortaliza la diada. Despuès tots plegats verem fer la foto oficial del Blog.

La pubilla de cal Abad-Sebastià, futura primera presidenta de la Generalitat????......
Es llença al vent la cutrabarrada, i es crida "visca Catalunya lliure e independent", se entona miran a Montserrat el virolai, ...... i no mes va falta fer el rodali i balla la sardana de la santa espina.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

AQUEST RETOC DELS RETRATUS ES PROPI D'UN PUFESSIONAL EN TOTA REGLA. A LA MOLA NOMÉS HI FALTAVA EL PALLA (DIMISIÓ) EL TITO JUAN I EL AJAX PINO.

Anònim ha dit...

Quedo espatarrat i bocavedat amb tanta meravella!!! Això sí, el BIPBIP talla peus com de costum, al retratu de grup. He trucat al HOROSCOPO, he ensenyat la afoto de la extresurera i m'ha pronosticat: " La Núria reunificará Catalunya. Gifrè el Pelut ho sentirà dins de la tomba. Cuan estigui, just al punt, de casarse amb un descendent de Can Felip quint, alias el filldeputa borbò, emparentat amb uns del País Basc, li fotarà banyes amb un paíssa auténtic, arrelat a la nostre terra."

Menxu ha dit...

K be ens o varem passar puijant a Sant Llorenç, no es va fer ni llarg ni cansat, va ser de CATEGORIA, ESTUPENDU.

Anònim ha dit...

Proposo el canvi d'hora tornar a pujar ja estara obert Rami del Tramontana