dimarts, de setembre 16, 2008

AIXO ES LO QUE PASA PER AQUI



PER LLEGUIR FER DOBLE CLICK SOBRE LES PAGINES
Ahir a la revista que acompanya el diari surtia aquest reportaje que amb van fer. Per altra banda aqui a Bolivia les coses estan fotudes. Son gent de sang calenta i s`estoban. Si voleu saber lo que pasa podeu veure aquest blog meu que explico lo que pasa http://boliviaconfidencial.blogspot.com/
(fer doble clicksobre el link).
El resum serìa. Hay cinco regiones que quieren ser autonomas quieren "el estatut d`autonomia" y el gobierno central del EVO dice que no, ademas el Gobierno central le ha quitado el IDH que es el impuesto sobre los hidrocarburos que iban a estos departamentos para sus gobiernos locales. En estas el Gobierno ha hecho una constituciòn que no comtempla las autonomias y esta sòlo hecha para los indigenas y los demàs no les tiene en cuenta, El Gobierno de EVO se esta cobrando las injusticias que recibieron en su dia los indios con revanchismo contra todo aquel que siendo Boliviano no es indigena es decir mas de la mitad de la poblaciòn.
En estas hemos tenido un referendum donde todo el censo estaba corrompido con muertos en listas y gentes con dos carnets...etc etc. El Gobierno del Morales es un desastre y la pobreza sigue en aumento, hay corrupciòn en su Gobierno y aqui no hay quien aguante, por tanto la gente de la media luna que son las regiones del oriente se han levantado bloqueando caminos pegando a los otros y en estas en uan regiòn que se llama Pando se han dado un poco de màs y han tenido 30 muertos y el Evo ha declarado estado de sitio y en estas aterrizaron los militares con el gatillo flojo y han matado a unos màs.
En la ciudad que estoy yo hay bastane merder, ahora esta calmado,pero la semana pasada han entrado las turbas y se han apropiado de 10 instituciones del estado, como impuestos, la seguridad social, la oficina del delegado de gobierno. el catastro ...etc no dejaron nada en su sitio "i li futeren foc".... logicamente esto a los de Madrid no les ha gustado y ahora nos invadiran despues de una media tregua que hay los militares y volvera a coemnzar el merder.
En fin paciencia, jo estic be i per ara si nos vols caldo no viguis al era i jo cuan veig que ja merder me ambaig per altre cami.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Menus mal que estás bé. Qui no vulgui boll, que no vagi a l'era. No vols caldo, dos tasses. Però s'entenen igual les teves dites.

Anònim ha dit...

Colló quin sidral, ja llegim als diaris el follón boliviano, es ben cert que estem davant d'un moment d'incertesa mundial, i si marxes perquè hi ha merder, cap on aniràs?
J.A.F.

Anònim ha dit...

Al Gurugu

Anònim ha dit...

Al Gurugu

Anònim ha dit...

Acabo de llegir l'entrevista, vaya tela!!! no sabia que habies treballat amb el Pastrana, m'ha agradat molt el "trinar de los pajaros" no sabia que erets "pajarero" per Terrassa n'hi ha molts d'aquest que van amb les gàbies tapades als terrenys de cal Carbonell de sota l'Egara i no sé què hi fan, però estàn allà....ets d'aquests tu?
J.A.F.

Anònim ha dit...

Ramonet guardat de aquesta colla,perque ellos se juntan i la Guardia Civil els agafa,i agafa si et donan quelcom,a Caballo regalado muchas gracias

Anònim ha dit...

Au va, no em diguis que a Bolívia fan CERTAMEN PAJARIL. Ja em diràs com es diuen les caderneres, els pinssans, els pasarells i els verdums.

Anònim ha dit...

be ray
k no et passi res
i k no et segrestin...mare de deu senyor
la teva mare ja fa bububuahhhhhhhhh
jo li trec les noticies perk no vegi res
jajaja
be cuida t
si et segrestessin tranki
ja en pensariem alguna
fes bondat
besotes
titi

Anònim ha dit...

aki anem lligin
nuticies i fot la gallina de
piel el follon ke sa liat.
xaval cuidat
kikufre

Anònim ha dit...

Jo crec que era Si no vols pols no vagis a l'era.... però buneo igual es aqui a Mallorca només. M'ha agradat la interviu i he pogut constatar que la cabra tira al monte.... diu Otros Talentos: Gastronomía y Cata de Vinos, Conchus! aixó es ben Freixa!