divendres, de setembre 12, 2008

LA DIADA D`ELS FREIXA

Retratu conmemoratiu de la diada, de tots els Freixam, alguns contraris i dues de cal Gispert, que van participar a l’ascens al pic de la Mola. Significar que el tiet Jesús a la tornada ens va fer anar per un camí que vem fer una volta de c……… Destacar també que sort en vem tenir del cul de la lola, que la Titi va a pas de turtuga i que posem en dubte que sigui tan excursionista com diu, que l’iitinerari semblava les rambles i que el Xavi Padrissa camina moooooooooooooolt a poc a poc (es broma eh!!!) Assitents totals. 39!!! Escalador mes jove: Marta Gómez Abad (filla de la Merçe Abad i Juan-lu) Escalador mes gran: Tiet Jesús No van venir, ni gossos ni gats i no va fer falta el “xuvasqueru". No es va consumir res al bart (hi ha una crisi galopant) llevat d’un café del del cul de la lola.

Excursió a la Mola. Gent que s'ha perdut. Xipotil a Can Torrella gràcies al Jaume Freixa Fontanals i l'Anna Juliá. Bon dinar. Tot,hom a menjat per la gana que tenia. Tertúlia, cançons de Cal Freixam. Pastorets. Bon ambient. Llástima que no sorti tots els que han estat, no dono per més... disculpes. BONA DIADA, BON TEMPS I TOTS A CAGAR A LA VIA....(No tenim tots els e.mails, per favor qui els tingui que ho pasi i si un guaitara el blolck cada dia estaria asavantat dels esvediments, gràcies.)


11 comentaris:

Anònim ha dit...

I les torxes

Anònim ha dit...

Ei¡¡¡¡ Hi ha pedrera (Cantera)2 de la primera fornada i els altris ja son de ls Segona i tercera fornada
que no pari vinga fen Freixa a tort i a dret,com diu el Puigde som com gitanos, anem a manades

Anònim ha dit...

vaia xipotil en tota regla!!!!!! lo millor de tot el terçer temps, amb fresquitos de bififter i cava a tuti plen. Vem brenar pa amb nocilla i ho vem vendre i comprar tot.
també vem fumar puros de l'havana.

un servidor es fotia al llit a les 21:30 hores amb la feina per fer i un pedal del 15.

Avui a pencar i demà a fer dissapte.

Au, que per molts anys!!!!!!

Anònim ha dit...

Una veterana va dir: "quin xipòtil, no n'havia vist mai a la vida un d'igual" tieta mense.
De cara els pròxims xipotils, hem de posar una mica d'ordre, perquè això està degenerant i de quina manera, acabarem dinant sense samarretes i mocadors al cap!!! Colló que a l'avi li deien Sr. Freixa!!!!! de tota manera divertit, divertit i vam riure de llàgrima. Del millor sens dubte va ser el nebot gran el fontxo, fent-li al tiet més gran lo lloís, el "deideidigodai la mesete pegue el pany...."
Ah!! les troxes ja han sortit........
J.A.F.

Anònim ha dit...

On son,aixi es veritet que varen desapereixa

Anònim ha dit...

nens quina rasaka pero lo be q ens obem passa enkara tinc bififler per la procsima jo soc d birra

Anònim ha dit...

Si hi ha ordre en un XIPOTIL, ja no és un XIPOTIL, cadascú minja i beu per la gana i la sed que té.

Anònim ha dit...

i les torxes?

Anònim ha dit...

Jo tinc molts retratus, ki els vulgui k mu digui, a pro poseu el vostre mail per fer-ho.
Menxu

Anònim ha dit...

Nena jo en vull

Anònim ha dit...

bé aki radio tortuguita, caracol, titi...k passa k vagi poc a poc com von caragol? snif...si k camino
molt i massa, lentament i aixi veig de tot, si la marikilla, si la pampallona (marisopla) la babosa (uix kin fastic) el senyor cuc i...el gripau... la kuestió es arribar...aixo dic, hi ha cops k no hi arribo
jajajaj
res mes.
el xipotil estupendo
fenomenal
i.