dilluns, de setembre 08, 2008

BOA DE LA TOTI

L`Any de les Boas.
Aqui tennim tot de la Boa de la Toti i L`Angel Lluis.
Viva los nuvios !!!!!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Boa de categoria!!!! En un entorn a l'alçada dels nuvis. Dia espectacular un sol que fotia i una calor!!!!
La Nuez va fer "estragos" amb els seus dissenys "a cuál más guapa" (ai tiet.........!!!!!!)
Gran asistència de convidats, entre ells tots els bessons Matallonga que foten tots la mateixa cara i les bessones Matallonga que no saps mai si ja l'has vist, si era la d'abans o si encara no li has dit res. Presència massiva dels Freixam, alguns d'ells amb bandera espanyola inclosa a la solapa......i d'altres amb pajarita!!!!
També hi havia "beautiful people" Els Cima, els Carreras, etc.....
Molta presència dels mitjans de comunicació, fotògraf i vidriu oficial mes el Sr. Fontxo, el Sr. Ramiro, fent afotos a "diestru i siniestru"

Vem menjar per la gana que vem tenir, com pòtuls, àpats de la mes alta noblesa, inclòs el Mignon amb salsa!! regat amb Vinya Pomal, ep!!! Reserva eh!!! que els de cal Matallonga van forts!!!(ai tiet!!!!!!!)
No va faltar la tradicional tallada de pastís amb espasa de prop de Toledo (el tiet Ramiro es va deixar l'autèntica) Cava de cal Codorniu (Anna) que no estava klent!!
Reparto de nuvis per l'Ivett roses per l'assunción i el ram que no sé a on va anar a parar perquè estava al vatert. Gran representació teatral dels Freixa-Padrissa sota la inevitable influència de la Fura (es nota que són artistes!!) llençol pintat amb foradets on sortien les mans de tota la família, a ritme de "manamanà tuturururu, manamana turururu...." Regal original pels nuvis. Espectacular!!!
Repartu dels tradicionals purus Vegafina (el mononcle va tirar la casa per la finestra)
Ball sense ball dels nuvis(es el que es porta) cubalibres, combinats de tot tipus, panets que no acabaven d'arribar mai, el cabró del Tito que no va deixar la clau a ningú, visites a la cuina (força neta) per accelerar l'entrada dels entrapans i gran final "micro en mano" del cambrer Jordi, cantant l'Empordà. Finalment els que no teniem habitació com el tito, tornada "xino-xano" cap a Terrassa, el Ferran abans de tancar la porta del cotxe ja estava dormint mitg despilotat....
Jordi Abad Freixa (un que hi va ser)

Anònim ha dit...

doncs no cal afegir-hi res més.
Ara quan tingui temps penjaré els retratus alternatius. En vai fer 500 o 600

Anònim ha dit...

Jo ''cerca setecientos'' i no mes la meitat de bons aixo de la digital no pares de fer-ne.Sempre tindrem un bon record minga i beguda mol acertat.El plegar de la boa al arribar a Sant Esteve de Palautordera ens varen tenir com a minim 25mi.Parats perque era festa Major del poble i feian diables traques fugets i una mica de sorellet i ens varem trobar una pila de comvidats ''del evento''Jo portaba el coxe les germanes kaneti i la meu dona

Anònim ha dit...

tito deixem la clau..no va tenir els collons d deixarle a ningu...aixo si,laporta dimissio,boa d categoria,amb matrioska..inclos, no va faltar d res

Anònim ha dit...

Menys mal que tots teniu d'anar a Cal Alsius a que us possin ulleres. Dingú s'ha donat compte que, amb les presses i amb la displesia dislecsica que tinc, vaig posat com a data el 06 en comptes del 09. Ja m'ho sentiré a dir. La mala sort és que la máquina de retratar em va fer perla i vaig estar molta estona de stanby a kaput. Sort que el Tiet Jesús m'ha dit que em donarà retratos per reconstruir el vidriu. Demano disculpes a la parella i a tot el Freixam, però hi ha la meva voluntat. Amén. (Per cert... el Tito em va deixar la clau de l'habitaciò 225...Quina TRUNYADA!!!!)

Anònim ha dit...

Nota de la redacció: Trunyar no és allò que tot.hom volia fer, si no lo que fem cada dia: anar de ventre.

Anònim ha dit...

TOTI:
Moltes feliçitats i quin puesto tan macu per casarse Un peto molt gros desde Bolivia. Que is vagui molt be aquest nou cami que començas.
RAMONET

Anònim ha dit...

Ei Frexams!!!!!
Per fi ens hem pogut conectar. Impencionante els vostres agraiments (percert aquet teclat es xinu).
Agreim a tothom la vostre assistencia i tots els vostres articles tant i tant bons.
Esperem a la tornada recopil.lar totes les afotos i poderles ensanyar-les a tothom.
Agraim tambe i amb molt de cor a la familia Buldu per participar en el aventu de la nostre vida.
Donem les gracies a tots i a totes...
i percert ja tenim castell a l'Espanya profunda on marxen els nostres impostus. L'Angel te 2 masies catalanes (100% amb denominaci d'origen) impezionantes... a part de vi bo en poble de Toro...aixo si tambe dominacio d'oringen.
I els descamisats encara dormen la mona....aquest si van venir preparats....han begut tota l'aigua del Montseny i han deixat la bodega del hotel buida (pare ho sento per la compte...que la pagui l'Angel !!!!)......
Per cert on son les TORXES P
Un peto a tots i totes

Toti (o Toni) i Jose Luis Alfredo.

PD.- No se si repetir la boda ya que prometio felicidad y no FIDELIDAD !!!!!

Anònim ha dit...

Toti fes fumigar a casa dels teus pares que tenen el mosquit tigre,ahir li vaig portar 1 CD amb
amb els retratus '' Del Evento '' i Kul.... com picaban els tigres,jo
del teu pare posaria una denuncia a la ajuntament,perque el musquit ve del jardi del Cal Alegre de Basea

Anònim ha dit...

Fontxo segueixes tallan cames com diu l'Alfred

Anònim ha dit...

Torxes ? Quines torxes?

Jordi Abad Freixa

Anònim ha dit...

Boa da cataguria, nens.
Moltes felicitats a tots!!!

Anònim ha dit...

m´han trucat de Sant Bernat,la xicota que va organitzar la boa de la Toti i Angel,molt amapla m´ha dit si podriam fer al favor de tornarli les torxes,jo e cadat amb ella el qui les tingui que ham truqui i les i porto ok el meu mobil es 803 405 405 hola mi amor

Anònim ha dit...

perdó m'havia deixat el cost de la tarifa. 2 € per segon i 25 € d'establiment de trucada.

Anònim ha dit...

perdó m'havia deixat el cost de la tarifa. 2 € per segon i 25 € d'establiment de trucada.

Anònim ha dit...

HOLA TOTI AMB VA AGTADA MOLT QUE AMB REGALESIS LA ROSA MOLTES GRASIES TOT EL DAMES TAME CRISTI

Anònim ha dit...

Quin merde amb les torxes.Quines torxes? on eran? i com es que les busqueu si jo no les vaig veure.Que eran les del Xiu Xiu?